email: soe@uowm.gr | Τηλ.: +30 24610 68227
Κοίλα Κοζάνης, Τ.Κ. 50150, Πανεπιστημιούπολη

Συνάντηση Εργασίας με εκπροσώπους του Πανεπιστημίου Νεάπολις Πάφου στην Κύπρο.

Ακαδημαϊκά

Το Πανεπιστήμιο Δυτικής Μακεδονίας, και η Σχολή Οικονομικών Επιστημων στο πλαίσιο της στρατηγικής του για σύναψη συνεργασιών με άλλα Πανεπιστημιακά Ιδρύματα, που αποσκοπούν στην προαγωγή του εκπαιδευτικού, κοινωνικού και ερευνητικού έργου του Ιδρύματος αλλά και στην ανάπτυξη της ευρύτερης περιοχής γενικότερα, πραγματοποίησε συνάντηση εργασίας με εκπροσώπους του Πανεπιστημίου Νεάπολις Πάφου, στην Κύπρο.

Ανταλλάχτηκαν γόνιμες απόψεις ως προς τις προοπτικές συνεργασίας των Ιδρυμάτων, για την ενίσχυση του ρόλου τους στην περιοχή των Βαλκανίων και ήδη δρομολογήθηκαν οι διαδικασίες για τη δημιουργία και λειτουργία δύο Διϊδρυματικών Προγραμμάτων Μεταπτυχιακών Σπουδών, την ερχόμενη ακαδημαϊκή περίοδο.

Εκ μέρους του Πανεπιστημίου Δυτικής Μακεδονίας συμμετείχαν ο Πρύτανης, Καθηγητής Θεόδωρος Θεοδουλίδης, ο Αντιπρύτανης Ακαδημαϊκών Υποθέσεων, Καθηγητής Νικόλαος Σαριαννίδης, η Κοσμήτορας της Σχολής Οικονομικών Επιστημών, Καθηγήτρια Ανδρονίκη Καταραχιά και η Υπεύθυνη του Προγράμματος Erasmus κ. Αικατερίνη Μπλάντα.

Εκ μέρους του Πανεπιστημίου Νεάπολις Πάφου της Κύπρου συμμετείχαν ο Πρύτανης Καθηγητής Παντελής Σκλιάς, ο Αντιπρύτανης Πανεπιστημίου Νεάπολις
Πάφου και Κοσμήτορας Σχολής Επιστημών Υγείας Καθηγητής Διομήδης Μαρκουλής, ο Κοσμήτορας Σχολής Οικονομικών Διοίκησης και Πληροφορικής, Καθηγητής Σπύρος Βλιάμος, ο Πρόεδρος Τμήματος Οικονομικών και Διοίκησης Αναπλ. Καθηγητής Χρήστος Βόλος, ο Πρόεδρος του Τμήματος Πληροφορικής Αναπλ. Καθηγητής Σάββας Χατζηχριστοφής, ο Διευθυντής Πανεπιστημιούπολης κ. Ανδρέας Χαραλάμπους, ο Επικεφαλής του Τμήματος Διεθνούς Μάρκετινγκ κ. Νικόλας Σάρλης και άλλοι υπηρεσιακοί παράγοντες.