email: soe@uowm.gr | Τηλ.: +30 24610 68227
Κοίλα Κοζάνης, Τ.Κ. 50150, Πανεπιστημιούπολη

Γενική Συνέλευση Σχολής Οικονομικών Επιστημών

Ακαδημαϊκά, Νέα/Ανακοινώσεις

Την Τρίτη 22/9/2020 στις 12:30 πραγματοποιήθηκε η Γενική Συνέλευση της Σχολής Οικονομικών Επιστημών του Πανεπιστημίου Δυτικής Μακεδονίας, μέσω τηλεδιάσκεψης, και λαμβάνοντας όλα τα μέτρα προφύλαξης που απαιτούνται λόγω της πανδημίας του κορωνοοϊου.

Στην συνέλευση, η οποία διεξήχθη σε πολύ καλό κλίμα έγινε μια σύντομη ενημέρωση από την Κοσμήτορα Καθηγήτρια. Καταραχιά Ανδρονίκη, σχετικά με τα πεπραγμένα της χρονιάς και παρουσιάστηκε ο σύντομος απολογισμός των δράσεων της Σχολής Οικονομικών Επιστημών κατά το ακαδημαϊκό έτος 2019-20, ο οποίος εγκρίθηκε από όλους τους παριστάμενους.

Η κα. Καταραχιά ευχαρίστησε τους Προέδρους των τμημάτων για την εξαιρετική συνεργασία τους τη δύσκολη αυτή περίοδο και για τις διοικητικές και ακαδημαϊκές τους ενέργειες.  Ακόμη έγινε σύντομη ενημέρωση από τον Αντιπρύτανη Ακαδημαϊκών θεμάτων καθηγητή Σαριαννίδη Νίκο σχετικά με τις δράσεις του Πανεπιστημίου, και υπήρξε ανταλλαγή απόψεων, από όλα τα μέλη, σχετικά με ακαδημαϊκά και ερευνητικά θέματα που αφορούν τη Σχολή και τους φοιτητές της. Τέλος όλα τα μέλη συμφώνησαν ότι θα γίνει ότι είναι δυνατόν για να βοηθηθούν φοιτητές που αντιμετωπίζουν προβλήματα λόγω των καταστροφών που υπέστησαν περιοχές της χώρας λόγω της πρόσφατης κακοκαιρίας (πχ. Θεσσαλία).

Η Γενική Συνέλευση της Σχολής έκλεισε με την ευχή όλων του χρόνου να έχει ξεπεραστεί η δύσκολη αυτή κατάσταση και όλα τα μέλη της Συνέλευσης της Σχολής να βρεθούν ξανά στους χώρους του Πανεπιστημίου μας.